X
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
31a Mostra de Teatre Escolar Juli-Manuel Pou Vilabella Arenys de Mar

Encetem la tercera dècada de teatre a les escoles. Nous actors i actrius, directors que s’estrenen i d’altres que continuen, un públic amatent que omplirà la sala i aplaudirà tant o més que els espectadors precedents. Són milers els arenyencs i gent d’altres indrets els que ja han gaudit amb totes les històries que les escoles ens han posat sobre l’escenari del teatre dels Seràfics des del 1987. Bravo!

Un any més les escoles, els tècnics, modistes, maquilladores i tramoies estan escalfant motors per tornar a fer teatre del bo. Els dies 20 i 21 de maig a les 6 de la tarda, al teatre del Seràfics, se celebrarà la “31a Mostra de Teatre Escolar Juli-Manuel Pou Vilabella”, organitzada pel col·lectiu Homo Teatris amb el suport de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb la participació de l’escola Sinera, l’escola Joan Maragall i el col·legi de La Presentació. Com sempre, les propostes d'aquesta edició de la Mostra són ben diverses:

L’Escola Joan Maragall presentarà la comèdia L’ENIGMA DEL DIAMANT. Una casa victoriana, l’hora del te, unes dames alterades per esdeveniments sobtats a Sud-Àfrica, un servei que fa el que pot per millorar la seva situació i un diamant perdut que tothom vol trobar. Qui resolgui l’enigma s’emportarà la pedra preciosa. Res és el que sembla.

L'Escola Sinera ens oferirà l’espectacle ROMEU I JULIETA, de William Shakespeare. Adaptació musical i escolar de la famosa obra del geni anglès. Uns nens expliquen l’obra mentre els personatges, a escena, van representant l’enamorament dels protagonistes i la rivalitat de les dues famílies. L’obra acaba tràgicament, amb la mort dels dos joves. Però, com que és teatre... tot s’hi val!

Finalment, els alumnes de sisè del Col·legi La Presentació representaran l’obra L’ILLA DEL... TEATRE! Un grup d’alumnes de sisè de Primària, dirigits pel mestre, preparen la representació d’una versió teatral de L’illa del Tresor per participar en un festival de teatre escolar.

Com cada any, les entrades costaran 6 euros i es podran comprar al Teatre dels Seràfics el divendres 19 de maig de 18 a 20 h, el dissabte 20 de maig d’11 a 13 h, i una hora abans de les representacions.

Teatre escolar per a tothom i per a tots els gustos!

Publicat el 9 de maig de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^