Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
31a Mostra de Teatre Escolar Juli-Manuel Pou Vilabella Arenys de Mar

Encetem la tercera dčcada de teatre a les escoles. Nous actors i actrius, directors que s’estrenen i d’altres que continuen, un públic amatent que omplirā la sala i aplaudirā tant o més que els espectadors precedents. Sķn milers els arenyencs i gent d’altres indrets els que ja han gaudit amb totes les histōries que les escoles ens han posat sobre l’escenari del teatre dels Serāfics des del 1987. Bravo!

Un any més les escoles, els tčcnics, modistes, maquilladores i tramoies estan escalfant motors per tornar a fer teatre del bo. Els dies 20 i 21 de maig a les 6 de la tarda, al teatre del Serāfics, se celebrarā la “31a Mostra de Teatre Escolar Juli-Manuel Pou Vilabella”, organitzada pel colˇlectiu Homo Teatris amb el suport de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb la participaciķ de l’escola Sinera, l’escola Joan Maragall i el colˇlegi de La Presentaciķ. Com sempre, les propostes d'aquesta ediciķ de la Mostra sķn ben diverses:

L’Escola Joan Maragall presentarā la comčdia L’ENIGMA DEL DIAMANT. Una casa victoriana, l’hora del te, unes dames alterades per esdeveniments sobtats a Sud-Āfrica, un servei que fa el que pot per millorar la seva situaciķ i un diamant perdut que tothom vol trobar. Qui resolgui l’enigma s’emportarā la pedra preciosa. Res és el que sembla.

L'Escola Sinera ens oferirā l’espectacle ROMEU I JULIETA, de William Shakespeare. Adaptaciķ musical i escolar de la famosa obra del geni anglčs. Uns nens expliquen l’obra mentre els personatges, a escena, van representant l’enamorament dels protagonistes i la rivalitat de les dues famílies. L’obra acaba trāgicament, amb la mort dels dos joves. Perō, com que és teatre... tot s’hi val!

Finalment, els alumnes de sisč del Colˇlegi La Presentaciķ representaran l’obra L’ILLA DEL... TEATRE! Un grup d’alumnes de sisč de Primāria, dirigits pel mestre, preparen la representaciķ d’una versiķ teatral de L’illa del Tresor per participar en un festival de teatre escolar.

Com cada any, les entrades costaran 6 euros i es podran comprar al Teatre dels Serāfics el divendres 19 de maig de 18 a 20 h, el dissabte 20 de maig d’11 a 13 h, i una hora abans de les representacions.

Teatre escolar per a tothom i per a tots els gustos!

Informaciķ publicada el 9 de maig de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00