Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Flors>En marxa el concurs de decoració floral de l'Arenys de Flors
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
En marxa el concurs de decoració floral de l'Arenys de Flors

bases

Arenys de Mar es prepara per acollir una nova edició de l'Arenys de Flors, una mostra genuïna d'art floral que s'ha convertit en un esdeveniment de referència arreu.

Amb aquesta nova edició, tenim moltes ganes d'omplir la nostra vila de llum, de color i d'olors, així com amb la il·lusió que els nostres carrers, els aparadors dels nostres comerços, les cases i els balcons, i diverses places i espais públics de la vila, convidin a passejar i a gaudir del cap de setmana del 3 i 4 de juny a tothom. A més, aquell primer cap de setmana de juny coincideix amb el 60 aniversari de la nostra Biblioteca i, per aquest motiu, diversos espais florits públics s'ompliran també de lletres i de literatura.

Abans no arriba la data, el que sí ja està en marxa és el concurs per guarnir balcons, finestres, portals i aparadors, i aquest any també de carrers, amb motius florals. Amb ganes de sorprendre'ns, creant, participant i embellint Arenys, i de compartir-ho amb la gent de casa i amb totes aquelles persones que ens visitin, us convidem a participar-hi.

Teniu les bases de participació del concurs, i l'accçes a la butlleta d'inscripció en l'apartat web dedicat a l'Arenys de Flors, al qual podeu accedir des d'aquest enllaç (teniu temps d'inscriure-us fins al 22 de maig).

De moment, ja us avancem que aquest any, a més moltes flors arreu de la vila també tindrem un grapat de conferències, tallers, concerts i espectacles. Feu-ho córrer... arriba l'Arenys de Flors!

Publicat el 8 de maig de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^