Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Arenys de Mar acull una jornada de formació dels Punts d'Informació Turístic

La nostra vila va ser escenari aquest dijous d'una nova sessió per al desplagament del projecte de Diputació de Barcelona Punts d'Informació Turístic (PITs).

L’objectiu general del projecte és dotar a les comarques d’un major nombre de punts d’informació turística (ja siguin entitats públiques o equipaments/serveis turístics privats) que ajudin a complementar el servei d’atenció al turista/visitant i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar al turista/visitant en la seva estada.

Amb aquesta iniciativa es busca millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix en el territori, crear una xarxa d’informació turística públic-privada i donar el reconeixement formal de la tasca d’informar i assessorar que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme.

En aquest sentit, la jornada va començar amb una visita guiada pels principals punts d'Arenys de Mar (Ajuntament, Riera, Mercat municipal, retaule barroc, carrer de l'Església, els Museus -amb demostració de les puntaires- i el C.C.Calisay) i tot seguit es va fer una sessió formativa sobre els recursos turístics del Maresme.

Informació publicada el 7 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00