Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys pren part a la Taula del sector primari del Maresme

taula sector primari

El regidor de Promoció Econòmica, Josep M. Nogueras, va assistir aquest dimecres a la tarda a la constitució de la Taula "Sector Primari: Productes de la Terra i el Mar", que promou la conselleria de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i que suposa un dels eixos estratègics del Pla d'Acció Comarcal del Maresme, en l'àmbit de l´Acord de Desenvolupament Econòmic i d'Ocupació. En aquest sentit, serà la principal eina per al desenvolupament del sector primari de la comarca.

La Taula està integrada pel Consell Comarcal, diversos ajuntaments de la comarca -entre ells, el d'Arenys de Mar-, representants de CCOO i UGT, així com de PIMEC, de la Diputació, de la Universitat de Barcelona, del Consorci de Promoció Turística i del Mercat de la Flor.

La Taula del sector primari del Maresme té per objectiu millorar les condicions de progrés econòmic, establint propostes per potenciar el sectors agroalimentari, el mar, la pesca i el de la flor al territori, com també generar ocupació i riquesa i posar en valor el territori, tot vinculant tradició, cultura i patrimoni, amb economia, i, alhora, establir una estratègia per ajudar les empreses a ser més competitives, aconseguir un manteniment sostingut i de qualitat dels llocs de treball, i ajudant a crear noves empreses i ocupació.

D'aquesta manera, administracions, agents socials i iniciativa privada han començat a treballar plegats per valoritzar i donar un nou impuls a les activitats econòmiques derivades del sector primari i la gestió forestal. Fins el 2018, la Taula de treball "Productes de la Terra i el Mar" analitzarà i promourà polítiques i accions que facin del Maresme una comarca puntera en aquests sectors.

Publicat el 6 d'abril de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^