Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Arenys pren part a la Taula del sector primari del Maresme

taula sector primari

El regidor de Promociķ Econōmica, Josep M. Nogueras, va assistir aquest dimecres a la tarda a la constituciķ de la Taula "Sector Primari: Productes de la Terra i el Mar", que promou la conselleria de Promociķ Econōmica del Consell Comarcal i que suposa un dels eixos estratčgics del Pla d'Acciķ Comarcal del Maresme, en l'āmbit de l´Acord de Desenvolupament Econōmic i d'Ocupaciķ. En aquest sentit, serā la principal eina per al desenvolupament del sector primari de la comarca.

La Taula estā integrada pel Consell Comarcal, diversos ajuntaments de la comarca -entre ells, el d'Arenys de Mar-, representants de CCOO i UGT, així com de PIMEC, de la Diputaciķ, de la Universitat de Barcelona, del Consorci de Promociķ Turística i del Mercat de la Flor.

La Taula del sector primari del Maresme té per objectiu millorar les condicions de progrés econōmic, establint propostes per potenciar el sectors agroalimentari, el mar, la pesca i el de la flor al territori, com també generar ocupaciķ i riquesa i posar en valor el territori, tot vinculant tradiciķ, cultura i patrimoni, amb economia, i, alhora, establir una estratčgia per ajudar les empreses a ser més competitives, aconseguir un manteniment sostingut i de qualitat dels llocs de treball, i ajudant a crear noves empreses i ocupaciķ.

D'aquesta manera, administracions, agents socials i iniciativa privada han comenįat a treballar plegats per valoritzar i donar un nou impuls a les activitats econōmiques derivades del sector primari i la gestiķ forestal. Fins el 2018, la Taula de treball "Productes de la Terra i el Mar" analitzarā i promourā polítiques i accions que facin del Maresme una comarca puntera en aquests sectors.

Informaciķ publicada el 6 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00