Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Costes es pronunciarā sobre el projecte del Camí de Mar a finals de mes

Moreno i Martín, acompanyades del senador PicornellL'alcaldessa Annabel Moreno i la regidora de Medi Ambient, Laia Martín, s'han desplaįat aquest dimarts a Madrid per reclamar a Costes de l'Estat que desencalli el projecte de peatonalitzaciķ del Camí de Mar, que connecta les platges de Les Roques d'en Lluc i de la Musclera.

Moreno i Martín, acompanyades del senador Bernat Picornell, s'han reunit amb la directora general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, Raquel Orts, i li han transmčs les dificultats que l'Ajuntament ha trobat sempre per tirar endavant aquest projecte, atčs que es tracta d'un espai que és competčncia de dues administracions estatals. A més, la delegaciķ arenyenca ha reclamat una actuaciķ urgent per poder palˇliar els efectes dels darrers temporals marítims, que han deixat el camí descalįat en diversos punts.

En base a les peticions arenyenques, la directora general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar s'ha compromčs a conversar amb ADIF per aclarir quina és l'administraciķ competent en aquest cas i a traslladar una resposta a l'Ajuntament a finals d'aquest mateix mes d'abril.

En les prōximes setmanes, Costes de l’Estat revisar el projecte aprovat l'any 2010 i que ja llavors estava pressupostat en 6 milions d’euros. En aquest sentit, el govern municipal preveu que no caldria fer una inversiķ d'aquesta magnitud, perō sí una actuaciķ urgent per garantir la seguretat de les persones que fan ús d'aquest camí, sobretot per la manca de connexiķ entre ambdues platges i que provoca que molts usuaris travessin la via del tren.

Informaciķ publicada el 4 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00