Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Costes es pronunciarà sobre el projecte del Camí de Mar a finals de mes

Moreno i Martín, acompanyades del senador PicornellL'alcaldessa Annabel Moreno i la regidora de Medi Ambient, Laia Martín, s'han desplaçat aquest dimarts a Madrid per reclamar a Costes de l'Estat que desencalli el projecte de peatonalització del Camí de Mar, que connecta les platges de Les Roques d'en Lluc i de la Musclera.

Moreno i Martín, acompanyades del senador Bernat Picornell, s'han reunit amb la directora general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, Raquel Orts, i li han transmès les dificultats que l'Ajuntament ha trobat sempre per tirar endavant aquest projecte, atès que es tracta d'un espai que és competència de dues administracions estatals. A més, la delegació arenyenca ha reclamat una actuació urgent per poder pal·liar els efectes dels darrers temporals marítims, que han deixat el camí descalçat en diversos punts.

En base a les peticions arenyenques, la directora general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar s'ha compromès a conversar amb ADIF per aclarir quina és l'administració competent en aquest cas i a traslladar una resposta a l'Ajuntament a finals d'aquest mateix mes d'abril.

En les pròximes setmanes, Costes de l’Estat revisar el projecte aprovat l'any 2010 i que ja llavors estava pressupostat en 6 milions d’euros. En aquest sentit, el govern municipal preveu que no caldria fer una inversió d'aquesta magnitud, però sí una actuació urgent per garantir la seguretat de les persones que fan ús d'aquest camí, sobretot per la manca de connexió entre ambdues platges i que provoca que molts usuaris travessin la via del tren.

Publicat el 4 d'abril de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^