Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Entra en vigor la prohibiciķ de fer foc al bosc fins el 15 d'octubre

Des d'aquest dimecres 15 de marį estā prohibit fer qualsevol mena de foc al bosc. El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaciķ i Medi Natural vol, amb aquesta mesura, prevenir el risc d'incendis forestals.

Enguany l'alarma es dispara per l'acumulaciķ de fusta morta als boscos, causada pels efectes de la sequera i de l'escarabat Tomicus.

La normativa afecta tant als terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espčcies arbōries, com a la franja de 500 metres que els envolta. Especifica que no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges prōxims a zones forestals sense aquesta autoritzaciķ expressa del Departament d’Agricultura. Tampoc no es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura. Fins al mes de juny, per solˇlicitar fer foc s’haurā de fer a les oficines comarcals del Departament i, a partir de llavors, s’hauria de demanar un permís excepcional que vindrā signada des de la Direcciķ General de la conselleria.

La prohibiciķ es mantindrā activa fins al 15 de d'octubre.

Informaciķ publicada el 16 de marį de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00