Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

La nostra vila va rebre aquest dimecres a la tarda la visita del periodista francès de Le Parisien, Eric Delon, especialitzat en destinacions turístiques. Delon va poder fer una visita guiada pels indrets més emblemàtics de la vila, fent incís en el passat indià d'Arenys de Mar, així com en el cementiri.

Aquesta visita formava part del presstrip que el periodista francès està fent per diferents municipis catalans, organitzat per Turisme de Catalunya amb la col·laboració de diversos organismes i ajuntaments i, de fet, en va sortir encantat. Tant és així que va informar que inlcourà una ressenya específica d'Arenys de Mar al diari, un espai que gaudeix de molta popularitat entre els lectors d'aquest important rotatiu francès.

Aquesta no és la primera vegada que periodistes i bloggers especialitzats en destinacions turístiques visiten Arenys de Mar. De fet, aquest cap de setmana rebrem la visita de la blogger alemanya Annika Müller, que s'estarà tres dies hostatjada a l'hotel Sa Voga per poder descobrir a fons tots els encants d'arquitectura, natura i cultura d'Arenys de Mar.

Publicat el 16 de març de 2017