Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Es continuen donant passes per constituir una taula de gestió del litoral d'Arenys de Mar. En la darrera reunió, celebrada el passat 10 de març amb representants de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, de Ports, de la demarcació de Costes, dels pescadors arenyencs i de la plataforma Preservem el Litoral, el grup de treball va consensuar convocar noves reunions en què també hi siguin presents representants de Costes de la Generalitat, Consell Comarcal, Adif i Departament de Medi Ambient, així com biòlegs experts en el litoral marí maresmenc.

L'objectiu d'aquesta taula de gestió del litoral serà la d'estudiar solucions definitives i sostenibles de consolidació de les platges i consensuar amb el Ministeri de Medi Ambient les actuacions que s'hagin de portar a terme.

Tanmateix, es va acordar programar una sessió formativa de dinàmica del litoral en què tècnics de la demarcació de Costes explicaran les afectacions que tenen les accions que es realitzen a la nostra costa, com ara què succeeix quan es construeixen espigons o quan es fan dragatges de sorra. Una sessió que serà oberta a tothom i que està previst que es convoqui en les pròximes setmanes.

Informació relacionada:
L'Ajuntament vol impulsar una Taula de treball per la gestió del litoral

Publicat el 13 de març de 2017