Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
El sopar popular de presentaciķ de la marca Producte d'Arenys esdevé tot un čxit

producte arenys

soparLa marca Producte d'Arenys es va donar a cončixer aquest cap de setmana a tota la poblaciķ amb l'organitzaciķ d'una conferčncia per debatre la situaciķ de la pagesia i amb un sopar popular elaborat amb productes de proximitat.

Una vuitantena de persones van assistir a la taula rodona, celebrada a la sala Josep M. Arnau, i que va tenir la participaciķ, entre d'altres, de Pep Riera, fundador del sindicat Uniķ de Pagesos, i en la qual es va posar de manifest que per potenciar l'activitat del sector primari dels dos Arenys calen accions positives amb la colˇlaboraciķ de tots els agents de la vila.

soparPel que fa al sopar popular, aquest va ser un čxit d'assistčncia i es van exhaurir els 150 tiquets disponibles. Els comensals van poder gaudir d'un āpat elaborat per la cooperativa l'Aranyķ que va consistir en un pica-pica de xips de verdures hidrofilitzades, un remenat de pčsols i alls tendres, xai, botifarra, cabrit, carxofa i patates al caliu. I, de postres, matķ amb melmelada de maduixes. A més, com a sorpresa, la pastisseria Danés va obsequiar tots els assistents amb coquetes d'Arenys.

A la sala polivalent, espai que va acollir el sopar, es va habilitar una zona d'exposiciķ amb productes d'Arenys frescos, a més d'una part temātica dedicada al vi i a la vinya, i una altra amb eines prōpies de la pagesia. També hi haver quatre estands d'establiments arenyencs que promocionaven els seus productes de proximitat.

Després d'aquesta presentaciķ oficial als vilatans, la marca Producte d'Arenys es continuarā promocionant amb noves activitats com ara l'experičncia Vinculats amb la vinya que el celler Talcomraja organitza fins al 16 d'abril amb tast de vi i paisatge pels boscos de Can Sala i la Nova Vinya a Arenys de Munt (més informaciķ aquí), o les visites guiades a horts arenyencs, previstes per l'1 i el 30 d'abril.

Informaciķ publicada el 13 de marį de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00