Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Ajuntament i COMSA acorden fer una prova pilot de "zona vermella" davant del Mercat

L'Alcaldessa Annabel Moreno, les regidores de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Isabel Roig i Laia Martín, i el regidor de la CUP Gerard Termes s'han reunit aquest matí amb representants de COMSA, empresa concessionāria de l'aparcament del Xifré i de les places de zona blava a la vila, per tractar diferents qüestions de mobilitat.

En aquest sentit, s'ha acordat fer una prova pilot en les prōximes setmanes per crear quatre places de zona vermella al davant del Mercat municipal, en les quals s'hi podrā aparcar durant el primer quart d'hora gratuītament, destinades a aquells conductors que han de fer compres rāpides. L'Ajuntament portarā a terme una campanya informativa en els prōxims dies per donar-la a cončixer amb el comerį arenyenc, recordant alhora que molts comerįos i establiments ofereixen una hora d’aparcament gratuīt tant a l’aparcament del Xifré com al vial del Port.

A banda de la creaciķ d'aquestes places de zona vermella, en la reuniķ d’aquest matí amb COMSA també s’han tractat altres assumptes, com la posada en marxa, passat l'estiu, d’una aplicaciķ per telčfon mōbil per pagar la zona blava. S'ha acordat, també, redibuixar el plānol de les zones d'aparcament tant blaves com verdes de la part alta de la Riera atenent a les noves necessitats de mobilitat de la vila i la redistribuciķ d'aparcaments al tram baix de la Riera quan la carretera B-511 sigui de titularitat municipal. A més, s'han discutit diverses possibilitats per instaurar un carril bici segur fins a Arenys de Munt.  

Ha estat, per tant, una reuniķ de treball molt positiva per avanįar cap a la pacificaciķ de la Riera i per millorar la seguretat i la fluīdesa de la mobilitat a Arenys de Mar.

Informaciķ publicada el 8 de marį de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00