Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ajuntament i COMSA acorden fer una prova pilot de "zona vermella" davant del Mercat

L'Alcaldessa Annabel Moreno, les regidores de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Isabel Roig i Laia Martín, i el regidor de la CUP Gerard Termes s'han reunit aquest matí amb representants de COMSA, empresa concessionària de l'aparcament del Xifré i de les places de zona blava a la vila, per tractar diferents qüestions de mobilitat.

En aquest sentit, s'ha acordat fer una prova pilot en les pròximes setmanes per crear quatre places de zona vermella al davant del Mercat municipal, en les quals s'hi podrà aparcar durant el primer quart d'hora gratuïtament, destinades a aquells conductors que han de fer compres ràpides. L'Ajuntament portarà a terme una campanya informativa en els pròxims dies per donar-la a conèixer amb el comerç arenyenc, recordant alhora que molts comerços i establiments ofereixen una hora d’aparcament gratuït tant a l’aparcament del Xifré com al vial del Port.

A banda de la creació d'aquestes places de zona vermella, en la reunió d’aquest matí amb COMSA també s’han tractat altres assumptes, com la posada en marxa, passat l'estiu, d’una aplicació per telèfon mòbil per pagar la zona blava. S'ha acordat, també, redibuixar el plànol de les zones d'aparcament tant blaves com verdes de la part alta de la Riera atenent a les noves necessitats de mobilitat de la vila i la redistribució d'aparcaments al tram baix de la Riera quan la carretera B-511 sigui de titularitat municipal. A més, s'han discutit diverses possibilitats per instaurar un carril bici segur fins a Arenys de Munt.  

Ha estat, per tant, una reunió de treball molt positiva per avançar cap a la pacificació de la Riera i per millorar la seguretat i la fluïdesa de la mobilitat a Arenys de Mar.

Publicat el 8 de març de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^