Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
#mira'm, celebrem el Dia Internacional de les Dones
Arenys de Mar centra els actes del 8 de març en l'emprenedoria de les dones

Amb motiu del dia Internacional de la Dona Treballadora, l’Ajuntament d'Arenys de Mar ha previst un seguit d’activitats per donar visibilitat al treball de la dones a través de testimonis que explicaran les seves experiències: entrebancs, èxits, i passat, present i futur de la seva vida dins del món laboral.  Enguany la proposta passa per donar visibilitat a l'emprenedoria de les dones.

Per això s’ha previst dedicar un espai diari al magazine matinal de Ràdio Arenys que, sota el títol de Treball en femení, entrevisti durant la setmana del 8 de març a dones que han emprès un projecte laboral i han aconseguit tirar-lo endavant.

De fet, aquest dilluns 6 de març ja tindrem una prèvia dels actes de celebració del Dia de la Dona amb la tertúlia de novel·la que es farà a la sala d'actes de la Biblioteca, a les 7 de la tarda, sobre el llibre El Violí d'Auschwitz, de Maria Àngels Anglada, i que conduirà Lourdes Cazorla.

A més, enguany els actes del 8 de març canvien d'emplaçament, i tindran lloc a la sala de plens de l'Ajuntament on, a les 7 de la tarda, es farà la lectura del manifest a càrrec de Roser Ramos, directora general de Cóndor S.A., i la lectura de La princesa cavaller, de Sònia Moll, a càrrec de l'escriptora Christelle Enguix. I, a mode de cloenda, també hi haurà una breu actuació musical.

D'altra banda, enguany també s'ha organitzat una taula rodona al voltant de les dones emprenedores. Serà el dissabte 11 de març, a les 6 de la tarda, a la sala noble del C.C. Calisay i tindrà la participació d'Imma Jubany, copropietària de Fra Mauro de gestió de recursos informàtics; Laia Irzo, copropietària de l'empresa Àtic de moda; Maria Rosa Pruna, copropietària de la botiga d'alimentació Sóc Pagès; i d'Anna Grau, propietària de l'empresa Picant de Mans de serveis de menjadors escolars i activitats lúdiques infantils.

Publicat el 6 de març de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^