Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Una vintena de parelles lingüístiques participen a la 13a edició del Voluntariat per la llengua

Dimarts passat, 28 de febrer, amb l'acte de presentació de les parelles lingüístiques va començar a Arenys de Mar la 13a campanya del Voluntariat per la llengua, organitzada pel Servei Municipal de Català i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

A la sala d'actes de la Biblioteca P. Fita, 22 aprenents, la majoria alumnes dels cursos de català de l'Aula d'Adults de l'Ajuntament, joves i procedents d'arreu del món, des de països sud-americans fins a l'Índia, o des de d'Ucraïna fins al Senegal, milloraran el seu domini de català oral i coneixeran els costums del país on ara viuen de la mà de voluntàries i voluntaris catalanoparlants de la població.

A partir d'ara, i durant 10 setmanes, dedicaran una hora a la setmana a conversar i a participar a les activitats complementàries que els ofereix la campanya. Els participants a les parelles lingüístiques podran posar en pràctica el que han après a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, a la Biblioteca o a algun dels comerços que s'adheriran el programa. També podran assistir a la subhasta de peix del Port d'Arenys i aprendran danses d'arreu del món.

Publicat el 2 de març de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^