Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
L'Ajuntament convoca una mesa de coordinaciķ operativa extraordināria

L'Alcaldessa i la regidora de Seguretat Ciutadana han assistit aquest matí a una reuniķ extraordināria de la mesa de cooridnaciķ operativa amb els responsables dels cossos de la Policia Local i de Mossos d'Esquadra. L'objectiu de la trobada ha estat el d'analitzar el repunt de robatoris en habitatges que s'estā registrant a diversos municipis de la comarca.

En el cas d'Arenys de Mar, s'ha informat que hi ha un lleuger augment de fets delictius relacionats amb el robatori a l'interior de domicilis, concretament amb un augment de 4 casos en comparaciķ als mateixos mesos (gener i febrer) de l'any 2016. No obstant aixō, s'ha registrat un descens en els robatoris contra empreses, en els robatoris d'interior de vehicle, en els robatoris amb violčncia i intimidaciķ, i en els furts.

En la trobada s'han acordat diversos mecanismes de reforį de vigilāncia policial a la nostra vila i prosseguir amb les investigacions que s'estan portant a terme, amb un augment dels controls a l'entrada i sortida de la vila i també durant les nits a les urbanitzacions i zones industrials. Precisament, aquests controls han permés recentment la detenciķ de dues persones sospitoses de robatori.

A més, la Policia Local ha incorporat aquesta setmana una nova dotaciķ que patrullarā de paisā a les nits per reforįar el cotxe patrulla logotipat que ja realitza vigilāncia nocturna a la vila.

Alhora, s'ha constatat la importāncia de la colˇlaboraciķ veīnal a l'hora de poder actuar més rāpidament davant de casos de robatoris a habitatges i comerįos. En aquest sentit, es recorda que davant de qualsevol indici d'un fet delictiu o de la presčncia de persones sospitoses s'alerti als cossos de seguretat o bé trucant al 112, o bé a la Policia Local d'Arenys de Mar (93.795.99.01).

Els cossos policials també han reiterat els consells de seguretat quan som fora del  nostre domicili, com ara tancar sempre la porta amb clau i connectar sempre l'alarma, si es disposa d'ella, així com deixar algun llum encčs a l'interior de l'habitatge i evitar signes que puguin donar a cončixer que l'habitatge estā deshabitat (buidar les bústies, no fer difusiķ de viatges a les xarxes socials o contactar amb alguna persona de confianįa amb la finalitat que, de tant en tant, pugui fer un cop d'ull al domicili.

Informaciķ publicada l'1 de marį de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00