Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament convoca una mesa de coordinació operativa extraordinària

L'Alcaldessa i la regidora de Seguretat Ciutadana han assistit aquest matí a una reunió extraordinària de la mesa de cooridnació operativa amb els responsables dels cossos de la Policia Local i de Mossos d'Esquadra. L'objectiu de la trobada ha estat el d'analitzar el repunt de robatoris en habitatges que s'està registrant a diversos municipis de la comarca.

En el cas d'Arenys de Mar, s'ha informat que hi ha un lleuger augment de fets delictius relacionats amb el robatori a l'interior de domicilis, concretament amb un augment de 4 casos en comparació als mateixos mesos (gener i febrer) de l'any 2016. No obstant això, s'ha registrat un descens en els robatoris contra empreses, en els robatoris d'interior de vehicle, en els robatoris amb violència i intimidació, i en els furts.

En la trobada s'han acordat diversos mecanismes de reforç de vigilància policial a la nostra vila i prosseguir amb les investigacions que s'estan portant a terme, amb un augment dels controls a l'entrada i sortida de la vila i també durant les nits a les urbanitzacions i zones industrials. Precisament, aquests controls han permés recentment la detenció de dues persones sospitoses de robatori.

A més, la Policia Local ha incorporat aquesta setmana una nova dotació que patrullarà de paisà a les nits per reforçar el cotxe patrulla logotipat que ja realitza vigilància nocturna a la vila.

Alhora, s'ha constatat la importància de la col·laboració veïnal a l'hora de poder actuar més ràpidament davant de casos de robatoris a habitatges i comerços. En aquest sentit, es recorda que davant de qualsevol indici d'un fet delictiu o de la presència de persones sospitoses s'alerti als cossos de seguretat o bé trucant al 112, o bé a la Policia Local d'Arenys de Mar (93.795.99.01).

Els cossos policials també han reiterat els consells de seguretat quan som fora del  nostre domicili, com ara tancar sempre la porta amb clau i connectar sempre l'alarma, si es disposa d'ella, així com deixar algun llum encès a l'interior de l'habitatge i evitar signes que puguin donar a conèixer que l'habitatge està deshabitat (buidar les bústies, no fer difusió de viatges a les xarxes socials o contactar amb alguna persona de confiança amb la finalitat que, de tant en tant, pugui fer un cop d'ull al domicili.

Publicat l'1 de març de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^