Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es constitueix la Taula d'avaluaciķ del servei de cementiri i tanatori

El dilluns 27 de febrer es va constituir la Taula d'avaluaciķ del servei de cementiri i tanatori municipal, sorgida a partir de l'aprovaciķ de la mociķ per a la municipalitzaciķ del servei de cementiri que es va portar al Ple del 24 de novembre a instāncies del grup municipal de la CUP. L'objectiu d'aquest grup de treball és avaluar la qualitat del servei i estudiar quina és la millor manera de gestionar el cementiri i el tanatori, amb l'objectiu de presentar les conclusions abans de l'estiu.

En aquesta primera reuniķ els representats de la CUP van exposar a la resta de grups municipals i al Defensor del Ciutadā tota la informaciķ que han estat treballant els darrers mesos atčs que la concessiķ del servei de cementiri a l'empresa Cabré Junqueras SA finalitza a finals d'aquest any. En la sessiķ de treball es va acordar fer les indagacions necessāries a través dels informes de Secretaria per comprovar si l'empresa concessionāria estā acomplint amb tots els punts del contracte i que es garanteixi la transparčncia la lliure competčncia.

En la reuniķ també es va calendaritzar les accions a emprendre:
- Estudiar les possibles opcions de gestiķ del servei a partir de models reals en viles de 15.000 a 20.000 habitants.
- Comparar els diferents models de gestiķ.
- Finalitzar l'estudi i les conclusions abans de setembre de 2017, tres mesos abans de la finalitzaciķ del contracte vigent per la gestiķ del servei de cementiri.
- Revisar si l'empresa actual de la concessiķ compleix les obligacions del contracte.

La Taula d'avaluaciķ del servei de cementiri i tanatori es reunirā de nou el dilluns 13 de marį.

Publicat l'1 de marį de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^