Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Èxit dels actes de Carnaval

La celebració del Carnaval ha tingut una bona acollida aquest any a Arenys de Mar amb les diferets activitats organitzades per l'Ajuntament. Així, un bon nombre de persones van presenciar l'arribo del Carnaval que es va fer divendres a la nit davant del Mercat municipal i que va servir de bona prèvia per escalfar motors de cara a la jornada gastronòmica de tapes que es va fer tot seguit a l'interior del Mercat.

Les ganes de festa van deixar-se notar de nou el dissabte a la tarda amb la Rua de Carnaval, en la què comparses de tota mena van desfilar per la Riera, acompanyats de molta gent de públic que també va acudir-hi amb la seva pròpia disfressa. La festa es fa traslladar, després, al davant del C.C. Calisay amb el ball infantil i, més tard, a la sala polivalent del Calisay, amb el ball de disfresses que es va allargar fins ben entrada la matinada. En aquest sentit, més de 300 persones van gaudir de la música i del karaoke que es va organitzar per primera vegada.

Els actes de Carnaval continuen aquesta setmana amb l'escudella de recapte de dimarts i amb el dimecres de cendra que ens portarà la comitiva fúnebre, la crema dels ninots de Guineu i la sardinada popular.

Publicat el 27 de febrer de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^