Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Regidoria d'Esports dóna a conèixer els estudis de viabilitat de la nova pista coberta i de les pistes d'atletisme

L'Ajuntament d'Arenys de Mar s'ha reunit aquesta darrera setmana amb els clubs esportius de la vila per mostrar-los els estudis de viabilitat de la pista coberta esportiva i de les pistes d'atletisme. Es tracta d'unes trobades que la Regidoria d'Esports manté amb les entitats esportives per tal de posar-les al corrent de qualsevol novetat que les afecti, compromís adoptat pel regidor d'Esports a la seva entrada al govern municipal.

A la reunió per informar de la pista coberta esportiva hi van assistir representants del Club de Futbol Arenys, el Futsal Arenys, el Club de Patinatge, la Penya Barcelonista, el CF Sinera, l'Ampa de l'escola Maragall, el Club d'Hoquei, el Club Vòlei Sinera, el Club Bàsquet Sinera, el Club Vòlei Papis, el Club Vòlei Arenys, el Club de Tir amb Arc, a més del regidor i el tècnic de la Regidoria d'Esports.

Allà se'ls va lliurar els estudis de viabilitat i els plànols de la pista coberta esportiva, i se'ls va explicar que es tractaria d'una pista coberta amb tres pistes transversals que ha de servir per millorar la qualitat dels entrenaments, ja que permetrien gaudir de jornades d'entrenament més amplies i equipararia a totes les entitats amb el mateix nombre hores d'entrenament. El regidor també va explicar que la nova pista no disposaria inicialment de vestidors i que amb aquest projecte se solucionaria el problema de la sortida d'emergència de la pista PAV1 d'hoquei. A més, es va informar que està previst que les obres comencin asquest 2017 i que probablement finalitzin al 2018, de manera que estigui plenament operativa de cara a la temporada del setembre de 2018. Els assistents es van mostrar satusfets amb el projecte, alhora que se'ls va instar a millorar la instal·lació fent arribar les seves necessitats en les pròximes setmanes perquè puguin ser incorporades.

Pel que fa a l'estudi de viabilitat de les pistes d'atletisme, el regidor es va reunir també amb la Penya Apa Anem-hi i amb altres usuaris d'aquesta instal·lació per informar-los de l'estudi.

D'altra banda, la trobada també va servir per presentar la nova aplicació de reserva d'espais esportius on-line i es va explicar breument el seu funcionament. Es tracta d'una eina que vol millorar la gestió de les instal·lacions esportives municipals, donant a conèixer en temps real la disponibilitat d'aquestes quant a horaris i la possibilitat de reservar-les de manera telemàtica.

Cal citar, que prèviament a la trobada amb les entitats, el regidor també s'havia reunit amb els grups a l'oposició per fer-los partícips d'ambdós estudis. En aquest cas se'ls va explicar quines possibilitats ofereixen els estudis i també se'ls va donar unes setmanes perquè puguin fer aportacions de millora.

Fitxer Acrobat-PDF de (42.01kB)

Fitxer: PLANTA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 42.01 kB

Fitxer Acrobat-PDF de (55.23kB)

Fitxer: SECCIO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 55.23 kB

Fitxer Acrobat-PDF de (304.17kB)

Fitxer: SITUACIO_nou_PAVELLA__PresentaciA_n3__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 304.17 kB

Publicat el 20 de febrer de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^