Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Moratōria en l'Ordenanįa de tinenįa d'animals fins a la seva modificaciķ parcial

gossos platjaL'actual Ordenanįa de tinenįa d'animals de companyia estableix que els animals han d'anar lligats en tot moment quan es trobin en un espai públic. La seva aplicaciķ suposa que els gossos han d'anar lligats en qualsevol indret, malgrat que es tracti de zones com les platges. 

Des de l'Ajuntament, perō, es reconeix que aixō és un despropōsit i que els gossos han de poder anar deslligats en certs llocs i amb certes limitacions, motiu pel qual s'ha decretat una moratōria en l'aplicaciķ de l'Ordenanįa mentre es porten a terme els trāmits per modificar-la. La voluntat és modificar alguns dels articles per tal de deixar que els animals puguin anar deslligats en zones on quedi expressament indicat. Amb aquesta moratōria, doncs, els gossos podran cķrrer deslligats a la platja.

En cas que hi hagi persones que hagin estat multades per portar el seu gos deslligat en indrets com les platges, des de l’Ajuntament s’obrirā expedient informatiu sobre cadascuna de les sancions, i es deixa en moratōria aquest assumpte fins que es porti a terme la modificaciķ de l’Ordenanįa.

Informaciķ publicada l'11 de febrer de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00