Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Moratòria en l'Ordenança de tinença d'animals fins a la seva modificació parcial

gossos platjaL'actual Ordenança de tinença d'animals de companyia estableix que els animals han d'anar lligats en tot moment quan es trobin en un espai públic. La seva aplicació suposa que els gossos han d'anar lligats en qualsevol indret, malgrat que es tracti de zones com les platges. 

Des de l'Ajuntament, però, es reconeix que això és un despropòsit i que els gossos han de poder anar deslligats en certs llocs i amb certes limitacions, motiu pel qual s'ha decretat una moratòria en l'aplicació de l'Ordenança mentre es porten a terme els tràmits per modificar-la. La voluntat és modificar alguns dels articles per tal de deixar que els animals puguin anar deslligats en zones on quedi expressament indicat. Amb aquesta moratòria, doncs, els gossos podran córrer deslligats a la platja.

En cas que hi hagi persones que hagin estat multades per portar el seu gos deslligat en indrets com les platges, des de l’Ajuntament s’obrirà expedient informatiu sobre cadascuna de les sancions, i es deixa en moratòria aquest assumpte fins que es porti a terme la modificació de l’Ordenança.

Publicat l'11 de febrer de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^