itinerarisLa Regidoria de Turisme acaba d'editar un Itinerari de natura pels rials d'Arenys de Mar, que s'afegeix al conjunt de recursos que ofereix l'Oficina de Turisme a les persones que ens visiten. És per això que el fulletó s'ha editat en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i, a banda de l'Oficina de Turisme d'Arenys de Mar, es podrà recollir a les oficines de turisme del Maresme i al punt d’informació turística de la Biblioteca P. Fidel Fita. Esdevé, a més, una eina necessària davant l’alta demanada de rutes naturals o itineraris per fer a peu que rep l'Oficina de Turisme, i que amplia l'oferta d’activitats de lleure als visitants en temporades mitjanes com són la primavera o la tardor.

Prenent la part baixa de la Riera com a punt de sortida, l'itinerari proposa un recorregut que passa pel vial de Port, la platja del Cavaió, el rial de la Serp i de la Planeta, el camí de Ronda i el rial del Sepí, passant també el camí de la Pietat. Es tracta d'un itinerari basat en la Ruta dels rials, creada anys enrere, però que s’ha actualitzat dotant-la de més contingut. En aquest sentit, conté informacions de la flora i fauna més característiques del nostre entorn natural més pròxim i inclou explicacions sobre determinades espècies vegetals, animals i tipus de materials que conformen l'hàbitat dels rials de la vila.

Precisament per donar a conèixer aquest fulletó, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha programat una sortida guiada pels rials del municipi de cara al diumenge 5 de març. La sortida anirà a càrrec del consultor ambiental i guia de natura Pere Alzina, autor dels continguts del fulletó, i tindrà el seu inici a les 9.30h, a la plaça de l'Ajuntament, amb una durada prevista de 4 hores. El recorregut és de 8 km, de dificultat mitjana, i és imprescindible inscriure's prèviament a l'Oficina de Turisme. Les persones que hi participin cal que portin calçat adequat, aigua i un petit refrigeri. Es recomana, també, acudir-hi sense animals de companyia.

Fulletó en català i anglès:

Fitxer Acrobat-PDF de (1,08MB)

Fitxer: itinerari_natura.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,08 MB

Fulletó en castellà i francès:

Fitxer Acrobat-PDF de (845,09kB)

Fitxer: AJ_AMAR_entorn_CAST_FR_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 845,09 kB

Informació publicada el 8 de febrer de 2017