Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
ELS FORMULARIS
Inscripciķ a la jornada de mediaciķ "Com ho podem resoldre?"

L'Ajuntament d'Arenys de Mar organitza el prōxim 29 d'abril un taller de gestiķ de conflictes entre pares-mares i fills/es adolescents. L'objectiu de la sessiķ és el donar eines de gestiķ de conflictes als progenitors i els fills perquč puguin fer front a situacions de conflicte habituals en la relaciķ familiar d'una forma dialogada i negociada que generadi una relaciķ i dināmica positiva paterno-filial.

El taller es farā el dissabte 29 d'abril, en horari de 10.30 a 13h, a la sala gran d'entitats del C.C. Calisay.

La metodologia és totalment vivencial i participativa. El taller estā dissenyat a través d'espais de coneixement teōric estimuladors de la participaciķ, alternats amb espais de dināmiques de grup i prāctiques per aprendre e incorporar les habilitats i tčcniques en gestiķ de conflictes.

Si desitgeu prendre-hi part, només cal que empleneu el següent formulari.

*
*
*
*
*En representaciķ de qui assisteix?
Cliqueu per veure l'ajuda 
*Vols rebre més informacions sobre la Mediaciķ?

Nota legal: Les dades proporcionades s'integraran al fitxer de base de dades de la Regidories de Participaciķ Ciutadana i Drets Civils de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, el qual garanteix la seva confidencialitat d'acord amb la Llei Orgānica 15/1999, de 13 de desembre de Protecciķ de Dades. En qualsevol moment es pot exercir el dret a rectificaciķ o cancelˇlaciķ d'aquestes dades adreįant-vos a participacio@arenysdemar.cat

Informaciķ publicada el 8 de febrer de 2017
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00