Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Obert el termini per sol·licitar les bonificacions de la taxa de residus per ús de la deixalleria i autocompostatge

deixalleriaL'Ajuntament d'Arenys de Mar ha obert el termini perquè les persones que ho desitgin puguin sol·licitar la reducció de la taxa de residus d'Arenys de Mar corresponent a l'any 2017, per ús del servei de deixalleria -ja sigui fixa i/o deixalleria mòbil-, així com també per la realització de compostatge casolà de restes orgàniques i vegetals, tal i com s'estableix a l'ordenança fiscal.

En el cas de la reducció per ús del servei de deixalleria, cal tenir en consideració que la possible reducció del 10% de la taxa es fa en funció del que s'hagi meritat durant l'any anterior. Per tant, es podrà optar a la reducció de la taxa del 2017 en funció de les aportacions als diversos serveis de deixalleria durant el 2016. A l'escrit adjunt fem un resum d'aquestes condicions. Si bé l'any passat es van tramitar prop d'una quarantena d'expedients de reducció de la taxa per ús del servei de deixalleria, encara són moltes més les famílies que podrien accedir a aquesta reducció, per a la qual és imprescindible ser titular la targeta de la deixalleria, i que és de tramitació totalment gratuïta.

Quant a la bonificació per la realització de compostatge casolà de restes orgàniques i vegetals, aquesta també és del 10%, de manera que, si es compleixen els requisits per ser beneficiaris de les dues bonificacions, una família pot arribar a reduir fins a un 20% la seva taxa de residus. Trobareu més informació sobre aquesta bonificació en el document que s'adjunta.

Per sol·licitar les bonificacions és imprescindible fer-ho per escrit mitjançant instància genèrica a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà abans del 31 de març.

Fitxer Acrobat-PDF de (105.08kB)

Fitxer: ReduccioI__Taxa_Residus_UI_s_Deixalleria_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 105.08 kB

Fitxer Acrobat-PDF de (109.24kB)

Fitxer: ReduccioI__Taxa_Residus_Compostatge_CasolaI__2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 109.24 kB

Publicat el 23 de gener de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^