Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

El Servei d’Orientació jurídica (SOJ) que ofereix l'Ajuntament d'Arenys de Mar afegeix al seu catàleg de serveis assessorament jurídic sobre les clàusules sòl que molts bancs han vingut aplicant els darrers anys als préstecs hipotecaris i que el Tribunal de la UE ha sentenciat que cal retornar íntegrament en tractar-se d'una clàusula abusiva.

A través del SOJ, s'ofereix el servei gratuït de primera acollida (informació i assessorament) per garantir un assessorament objectiu i equitatiu en defensa dels drets de les persones afectades per les clàusules sòl i sobre els crèdits contractats en base a l'Índex de Referència de Préstecs Hipotecaris (IRPH).

El SOJ s'ofereix els dimecres, de 9 a 12 h, als mòduls de Can Nadal i cal sol·licitar cita prèvia al telèfon 93 792 22 64.

Es tracta d'un servei que l'Ajuntament d'Arenys de Mar ofereix conjuntament amb la Diputació de Barcelona i s'afegeix al Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge (SIDH), que també s'ofereix gràcies al conveni de col·laboració d'ambdues institucions. En aquest darrer cas, el SIDH atén les visites els dilluns, de 9 a 12 h, també a Can Nadal i amb cita prèvia (tel. 93 741 16 16). Aquest Servei s'adreça a les persones que no poden fer front al pagament de la hipoteca o que preveuen que no ho podran fer.

S'ofereix informació, assessorament i intermediació amb les entitats financeres pel manteniment de l'habitatge per part de la persona propietària i el seu nucli familiar. S'hi pot accedir a través dels Serveis Socials Municipals, les Oficines Locals d'Habitatge i les Oficines Locals de Consum.

Publicat el 20 de gener de 2017