Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Arenys de Mar vol adherir-se al projecte Radars per detectar i cobrir les necessitats dels avis que viuen sols

El regidor de Gent Gran, Carles Sala, s'ha reunit aquesta setmana a l'Institut municipal de Serveis Socials de Barcelona amb les coordinadores del projecte Radars amb l'objectiu que Arenys de Mar es pugui adherir al projecte i poder implantar-lo a la vila.

El projecte Radars vol contribuir al benestar de les persones grans i evitar les situacions de soledat. Aquest projecte pretén facilitar que les persones grans puguin viure a casa seva, i garantir-ne el benestar amb la complicitat del seu entorn. La prioritat és reduir el risc d’aīllamentradars i d’exclusiķ social de les persones grans i incrementar els seus vincles amb la vila. El Projecte Radars vol articular una xarxa de prevenciķ i d’acciķ comunitāria en la qual hi participin veīns, veīnes, comerciants, farmācies, persones voluntāries i professionals de les entitats i serveis municipals. Una gran sčrie d'agents implicats que treballen en comú per construir uns barris més humans i més solidaris.

Les coordinadores del projecte van valorar molt positivament l'interčs de la nostra vila en adherir-se al projecte i van coincidir amb el govern d'Arenys en la necessitat que des dels Serveis Socials municipals es creī una "Taula Radars" que aglutini tots els agents professionals i actius del poble (veīns, comerįos, farmācies, CAP, etc.) per comenįar a crear una xarxa de radars/voluntaris.

El Projecte Radars va néixer l’any 2008 al barri Camp d’en Grassot de Barcelona, i després dels bons resultats obtinguts es va anar estenent a tots els barris de Barcelona, així com a d'altres localitats. Actualment, només Matarķ i Arenys de Munt ja apliquen aquest projecte a la comarca del Maresme.

Informaciķ publicada el 22 de desembre de 2016
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00