Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar vol adherir-se al projecte Radars per detectar i cobrir les necessitats dels avis que viuen sols

El regidor de Gent Gran, Carles Sala, s'ha reunit aquesta setmana a l'Institut municipal de Serveis Socials de Barcelona amb les coordinadores del projecte Radars amb l'objectiu que Arenys de Mar es pugui adherir al projecte i poder implantar-lo a la vila.

El projecte Radars vol contribuir al benestar de les persones grans i evitar les situacions de soledat. Aquest projecte pretén facilitar que les persones grans puguin viure a casa seva, i garantir-ne el benestar amb la complicitat del seu entorn. La prioritat és reduir el risc d’aïllamentradars i d’exclusió social de les persones grans i incrementar els seus vincles amb la vila. El Projecte Radars vol articular una xarxa de prevenció i d’acció comunitària en la qual hi participin veïns, veïnes, comerciants, farmàcies, persones voluntàries i professionals de les entitats i serveis municipals. Una gran sèrie d'agents implicats que treballen en comú per construir uns barris més humans i més solidaris.

Les coordinadores del projecte van valorar molt positivament l'interès de la nostra vila en adherir-se al projecte i van coincidir amb el govern d'Arenys en la necessitat que des dels Serveis Socials municipals es creï una "Taula Radars" que aglutini tots els agents professionals i actius del poble (veïns, comerços, farmàcies, CAP, etc.) per començar a crear una xarxa de radars/voluntaris.

El Projecte Radars va néixer l’any 2008 al barri Camp d’en Grassot de Barcelona, i després dels bons resultats obtinguts es va anar estenent a tots els barris de Barcelona, així com a d'altres localitats. Actualment, només Mataró i Arenys de Munt ja apliquen aquest projecte a la comarca del Maresme.

Publicat el 22 de desembre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^