Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els infants d'Arenys podran gaudir un any més del Nadal Genial

nadal genialLa proposta de lleure infantil més completa d'aquestes dates a Arenys de Mar, 2016,Un Nadal Genial! torna un any més al Centre Cultural Calisay. Serà els dies 28 i 29 desembre i els dies 3 i 4 de gener.

Durant aquests dies, el C.C. Calisay disposarà de quatre zones diferenciades. A la zona central (Sala Polivalent), els infants disposaran de ludoteca, jocs simbòlics, jocs de taula, tallers dirigits, jocs d'habilitat i taller de maquillatge. A la zona exterior (pati del C.C. Calisay), hi haurà jocs esportius, jocs tradicionals, mini cotxes i futbolí gegant. D'altra banda, els infants de 10 a 12 anys gaudiran de la zona XL (a l'Espai Jove) específica per a ells, amb jocs d'equip, una gran pista d'Scalextric i una zona Lego.

A més, enguany tornarà a habilitar-se un escenari en el que cadascun dels dies hi haurà actuacions a les 7 de la tarda. I de cara als adults, disposaran d'una zona de granja-bar i hi haurà servei gratuït de guarda-roba.

L'horari d'obertura dels dies del Nadal Genial serà de 4 a 8 de la tarda i els preus es mantenen en 2€ per infant i dia, amb la possibilitat d'adquirir un abonament de 6€/infant per a tots els dies.

 

Publicat el 21 de desembre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^