Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
537 atletes participen al 37è Cros dels Arenys

Un total de 537 atletes van participar en l’edició d’enguany, celebrada el passat dissabte 12 de novembre al Parc de Can Jalpí d’Arenys de Munt.

Es van realitzar diferents curses, les quals estaven separades per categories, que anaven des de prebenjamí fins a veterans. Aquest acte esportiu, any rere any és confirma com un dels actes esportius més importants de la comarca del Maresme.

 

L’Ajuntament d’Arenys de Mar, la Penya Apa Anem-hi, Ajuntament d’Arenys de Munt i Gesport van ser els organitzadors del 37è Cros dels Arenys. Cal destacar la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme, del Consell Esportiu del Maresme i de la Diputació de Barcelona.

 

Cal destacar també la participació de fins a 94 atletes arenyencs, així com la presència d'atletes d'arreu de la comarca del Maresme i d'altres municipis de la província de Barcelona, com ara Castellar del Vallès, Hospitalet, Barcelona, Barberà, Mollet, entre d'altres. 

En les categories open femení i masculí es va lliurar el Trofeu Memorial Lluís Garcia Baena “Titin”. Els guanyadors van ser Cèlia Celma del C.A.Montcada i Òscar Lòpez del C.A. Montornés.

 

Per finalitzar, l’Ajuntament d’Arenys de Mar, vol agrair la tasca realitzada per les diferents entitats que han col·laborat per al bon funcionament de l’acte, perquè sense la seva col·laboració aquest acte esportiu no es podria haver realitzat.

I donar l'enhorabona a tots els atletes participants i els emplacem a participar en l’edició de l’any vinent.



Classificacions del 37è Cros dels Arenys 2016

Participació arenyenca en el 37è Cros dels Arenys

Publicat el 14 de novembre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^