Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ports anuncia noves inversions a l'entorn de la platja de la Picòrdia

L'alcadessa Annabel Moreno i el regidor de Ports, Josep M. Nogueras, s'han reunit aquest matí a l'Ajuntament d'Arenys de Mar amb el nou gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, i amb la responsable de la Zona Portuària Centre, Margarita Diez.

La trobada ha servit perquè el govern municipal tingués una primera presa de contacte amb el nou responsable de Ports, així com per evidenciar la bona entesa i voluntat de continuar treballant conjuntament per millorar el Port i la seva integració amb la vila, i per conèixer les inversions que l'autoritat portuària té previst tirar endavant al Port d'Arenys de Mar en els pròxims mesos.

Així, lligat als cinc locals que Ports està construïnt al dic de ponent i que properament es posaran a licitació pública, s'ha presentat el projecte de millora de tot l'entorn de la platja de la Picòrdia. Es tractaria d'una sèrie d'actuacions que suposarien una inversió d'uns 160 mil euros i que consistirien en la reforma de la plaça 11 de setembre (també coneguda com a plaça de les Palmeres), l'adequació d'un carril bici que connecti la part baixa de la Riera amb la rotonda del Pòsit, la instal·lació de jocs infantils i l'enjardinament de tot l'entorn de la zona del contradic.

Pel que fa als locals que s'estan acabant de construir, un d'ells estarà destinat a activitats nàutiques. En aquest sentit, l'aposta del govern municipal és que aquest local pugués acollir una futura escola municipal de vela.

Publicat el 27 d'octubre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^