Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Comença la campanya de vacunació contra la grip

El dilluns 24 d'octubre ha començat la campanya de vacunació contra la grip a Catalunya amb l'objectiu fonamental d'evitar les complicacions d'aquesta malaltia en les persones amb problemes de salut crònics, d'edat avançada o altres condicions que les fan especialment vulnerables.

També s'han de vacunar les persones que poden transmetre la grip a les persones d'alt risc, especialment els professionals de la salut i els cuidadors, així com també els professionals com policies, bombers, protecció civil i personal que treballa en emergències sanitàries, entre d'altres.

A través de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), el Departament de Salut ha comprat i distribuït 1.180.000 dosis de vacunes, que estan disponibles a tots els centres d'atenció primària (CAP) i altres centres vacunals. Es recomana vacunar-se entre els mesos d'octubre i desembre. Cal recordar que cada any el virus de la grip canvia i que, per tant, cal tornar-se a vacunar de nou.

En aquest sentit, una de les novetats de la campanya de la grip d’aquest any, és el fet de poder fer la programació de la vacunació via web a través del portal de cita prèvia.

Trobareu més informació i consells al Canal Salut.

Publicat el 25 d'octubre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^