Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Calamarenys 2016 arriba al seu equador

Les Jornades Gastronòmiques del Calamarenys enfilen la recta final amb diverses propostes de cara a les dues setmanes restants d'octubre.

Així, aquest dijous tindrem una hora del conte especial del Calamarenys a càrrec de Quim Mas i Joan Monfort. Serà a les 6 de la tarda a la Sala d'actes de la Biblioteca.

D'altra banda, divendres arriba la cita gastronòmica mensual del Mercat municipal, aquest mes dedicada a oferir-nos tapes ben diverses a base de calamar. Serà, com sempre, a preus populars, i a partir de les 8 del vespre.

Pel que fa a dissabte, tindrem la ja tradicional subhasta cantada de peix, en la que tothom podrà participar-hi i emportar-se a casa el peix i marisc més fresc al preu més baix que sigueu capaços de tancar. Enguany s'estrena en la cantada de preus Josep Masdeu. Podreu seguir aquesta activitat al pati del C.C. Calisay a partir de les 11 del matí. Mentre que diumenge hi haurà una ruta guiada al port d’Arenys

I ja de cara a la setmana vinent, recordem que el divendres 28 hi haurà una demostració de cuina catalana a càrrec del xef Salvador Casaseca, i que durant el cap de setmana dels dies 29 i 30 d'octubre tindrem la Festa del Moll al Port d'Arenys de Mar. Precisament per aquest darrer cap de setmana, els hotelers i restauradors d'Arenys ofereixen una promoció "Pack cap de setmana" especialment dirigida als visitants de fora d'Arenys que inclou pernoctació, àpat i activitat al Port a un preu especial.

Publicat el 18 d'octubre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^