Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Calamarenys 2016 explora noves vies de promoció turística
Arenys de Mar continua consolidant el turisme gastronòmic i el potencia amb noves ofertes de turisme cultural.

Com cada mes d'octubre, arriba una nova edició del Calamarenys, i amb aquesta ja en són 21! Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar es continua apostant per una oferta gastronòmica i cultural de qualitat que a aquestes alçades de l'any agafa protagonisme gràcies a la pesca del calamar de potera, una de les especialitats dels pescadors de la vila, apreciada pels millors cuiners i paladars del país.

Enguany, un total de 25 restauradors de la vila participen a les Jornades Gastronòmiques del Calamarenys oferint plats o menús cuinats a base del calamar que es pesca a la nostra costa. Precisament, una de les principals novetats del Calamarenys 2016 té a veure amb els restaurants d'Arenys. Es tracta del Pack Cap de Setmana, amb el qual diversos allotjaments i restaurants de la vila, juntament amb l'entitat El Moll, ofereixen un pack turístic pel cap de setmana del 29 i 30 d'octubre que inclou una nit d'allotjament, un dinar o sopar especial del Calamarenys i una activitat amb embarcació al Port d'Arenys.

On també trobem diverses novetats és en l'apartat dels actes que s'han programat durant tot el mes d'octubre per complementar les Jornades Gastronòmiques del Calamarenys. En aquest sentit, se substitueix el sopar inaugural d'altres anys per un tastet a preu popular. A més, enguany s'ha programat un show cooking amb el xef Salvador Casaseca, que ens farà una demostració de cuina catalana amb el calamar d'Arenys, mentre que la tradicional subhasta popular de peix anirà a càrrec de Josep Masdeu. I sense oblidar la Festa del Moll, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d'octubre al Port d'Arenys, i que ens mostrarà les arts de pesca actuals i tradicionals, així com un seguit d'activitats relacionades amb el mar i el Port.

La inauguració de les XXI Jornades Gastronòmiques del Calamarenys tindrà lloc el divendres 7 d'octubre i des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar hem preparat aquest petit portal web amb tota la informació d'aquesta edició.

Publicat el 28 de setembre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^