Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els processos participatius del 2016 han rebut 1.300 propostes

participacióL'Ajuntament d'Arenys de Mar ha posat en marxa aquest any dos processos participatius: el Pressupost Participatiu i el Procés per a la urbanització de la part nova coberta de la Riera.

Durant els mesos de juny i juliol s'ha portat a terme en ambdós casos la fase de recollida de propostes formulades per la ciutadania i el resultat ha estat que s'ha formulat un total de 1.300 propostes. En el cas del Pressupost Participatiu, s'han recollit 803 propostes, mentre que els veïns han fet fins a 497 propostes per a la urbanització de la part nova coberta de la Riera.

Un cop finalitzada aquesta primera fase, els tècnics municipals avaluen durant l'agost cadascuna de les propostes en funció d'una sèrie de criteris que determinaran quines propostes aniran finalment a la votació.

En aquest sentit, els criteris que han de tenir les propostes per poder passar a votació són que es dugui a terme en un espai públic i sigui d'interès públic, que sigui tècnicament viable, que el pressupost no sobrepassi la partida reservada de 200.000 euros (175.000 en inversió i 25.000 per a despesa corrent), a més de que l'Ajuntament en tingui competència i que no estigui previst fer-ho (en el Pla d'Actuació Municipal).

Un cop feta la valoració de cadascuna de les propostes, s'obrirà el període de votació per part de la ciutadania, previst per al mes d'octubre.

Pel que fa a les propostes per a la urbanització de la part nova coberta de la Riera, aquestes seran traslladades a l'equip d'arquitectes que hagi de redactar el projecte d'urbanització, perquè les puguin tenir en consideració i siguin integrades de la millor manera possible en el document.

Publicat el 9 d'agost de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^