Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aquest estiu... no abaixem la guàrdia amb la recollida selectiva!

A Arenys de Mar ens hem fixat un objectiu: assolir el 60% de reciclatge dels nostres residus de cara al 2020. L'any passat vam situar-nos al 48%, de manera que encara tenim molta a feina a fer.

I justament és en els mesos d'estiu quan habitualment es registra un descens de les xifres de reciclatge, principalment a causa del turisme i l'ús de segones residències. Un fet, aquest, en el qual s'està incidint des del consistori per revertir la situació. És per això que insistim en què, a l'estiu, no podem abaixar la guàrdia en la recollida selectiva!

Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar continuem posant en marxa campanyes per recordar els beneficis de reciclar la brossa per fraccions, ja sigui l'orgànica, els envasos, el vidre, el paper/cartró i el rebuig. Unes campanyes que també serveixen per desmentir diferents excuses que sovint ens posem per fer bé la recollida selectiva.

Precisament, des de la Regidoria de Medi Ambient s'ha elaborat una sèrie de vídeos protagonitzats pels mateixos arenyencs que divulguen els beneficis de fer-ho bé. Si fa un parell de mesos us presentàvem el primer d'ells, que explicava els avantatges d'utilitzar les bosses compostables i els cubells reixats a l'hora de llençar les deixalles de l'orgànica, en aquesta ocasió us portem el cas d'una família que s'esforça per arribar al 60% del reciclatge.

Publicat el 26 de juliol de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^