Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El director general de Pesca visita Arenys

El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, s'ha reunit aquest matí amb l'alcaldessa Annabel Moreno i el regidor de Port, Josep M. Nogueras, a l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

La trobada ha estat molt profitosa i ha servit per posar en comú línies d'actuació que tant l'Ajuntament com la Generalitat tenen previst posar en marxa en relació al sector pesquer.

En aquest sentit, Tudela ha informat de la modificació de la Llei de pesca i de la redacció d'una Llei de Ports per adaptar-se als temps actuals i beneficiar el sector pesquer, alhora que ha anunciat la voluntat de crear una mesa d'alcaldes de municipis amb ports amb la voluntat d'integrar la pesca, els ports i els municipis. Tanmateix, el director general de Pesca també ha anunciat la creació d'un fons estructural de pesca i d'unes jornades marítimes.

D'altra banda, l'Ajuntament li ha comunicat la voluntat de posar en marxa un Consell del Port d'Arenys que integri tots els sectors implicats, iniciativa que ha estat molt valorada per Tudela. El consistori també ha manifestat la voluntat de rellançar el projecte del turisme pesquer, cosa que podrà portar-se a terme gràcies als esculls legals inicials que ja s'han superat.

Un cop acabada la reunió al consistori arenyenc, el director general de Pesca s'ha desplaçat al Port per mantenir una trobada amb la Confraria de Pescadors de Sant Elm.

Publicat el 20 de juliol de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^