Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys torna a rememorar el seu passat indià

Com cada any, Arenys de Mar dedica el mes de maig a recuperar el seu vincle amb les Amèriques i els arenyencs que hi van fer fortuna, amb la celebració del Mes dels Indians. Tot un mes en què dedicarem una sèrie d'activitats a recordar aquest capítol de la nostra història.

Així, el cap de setmana dels dies 7 i 8 de maig tindrà lloc la Fira dels Indians a la plaça de l'Església, amb parades de tota mena i animació temàtica i musical a les tardes.

L'hora del conte de la Biblioteca del 12 de maig portarà per títol Arenyencs i Americanus i anirà a càrrec d'Albert Estengre, mentre que la ruta guiada del 15 de maig serà la Ruta Arenys Indiana. Aquesta començarà a les 11 del matí des de la plaça de l'Ajuntament i per participar-hi cal inscriure-s'hi gratuïtament a l'Oficina de Turisme (tel. 93 795 70 39 / turisme@arenysdemar.cat).

D'altra banda, el 20 de maig tindrem la Festa Cubana al Mercat municipal i, una setmana després, el 27 de maig, ens visitarà el fantasma de l'indià Josep Xifré. Serà amb la visita teatralitzada Cercant el fantasma d'en Xifré, a càrrec de Roger Pou. Hi haurà dues sessions, a 2/4 de 7 i a 2/4 de 8 de la tarda, i les incripcions cal fer-les a l'Oficina de Turisme.

A més, durant tot el maig el Museu d'Arenys tindrà com a objecte destacat un octant del segle XIX, mentre que la Biblioteca P. Fidel Fita disposarà d'un expositor específic amb llibres relacionats amb la temàtica indians.

Publicat el 29 d'abril de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^