Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Dissabte, 21 de maig de 2016  -  6 h tarda

30a Mostra de Teatre Escolar Juli-Manuel Pou Vilabella
 

Sí, un número rodó, trenta edicions de la Mostra de Teatre! Un munt d´artistes han passat per l´escenari del Seràfics, un munt d´aplaudiments s´han deixat sentir a la platea, rialles, ensurts, plors i somriures, la màgia del teatre escolar durant tres dècades, trenta anys d´històries. Però no podem parar-nos pas, perquè com cada mes de maig, les escoles ens representaran les obres de teatre que han estat assajant durant el curs escolar. Els dies 21 i 22 de maig a les 18h, al teatre del Seràfics,  se celebrarà la “30a Mostra de Teatre Escolar Juli-Manuel Pou Vilabella”, organitzada pel col·lectiu Homo Teatris amb el suport de l´Ajuntament d´Arenys de Mar, amb la participació de l´escola Sinera, l´escola Joan Maragall i el col·legi de La Presentació. Com sempre les propostes d´aquesta edició de la Mostra són ben diverses:
L´Escola Joan Maragall presentarà la comèdia TRANSBORD ACCIDENTAT. Un aeroport, gent d'arreu que va i ve, una estrella de la música, una fan incondicional, una productora estressada i un conjunt de personatges que no són el que semblen. Tot plegat serà un transbord... accidentat!
L´Escola Sinera ens oferirà l´espectacle BABAUA. LES DESVENTURES DE LA MIMÍ, en què Cupido ofereix un pacte ben original a la joveneta Mimí: l´ajudarà a trobar l´home dels seus somnis, si ella accepta fer un fascinant viatge pel temps i l´espai. Un viatge que permetrà la Mimí conèixer personatges i esdeveniments que han tingut una importància capital en l´evolució tecnològica de la humanitat. Des de la llei de la gravitació universal, passant per la pólvora, el wattsap i fins i tot el tiramisú!
Finalment, els alumnes de sisè de l´escola del Col·legi La Presentació representaran l´obra T´HE ENXAMPAT, CAPUTXETA! en la qual veureu caputxetes ferotges, porcs armats, gats atracadors, vampirs, Frankensteins... i fins i tot un llop una mica bleda de qui tampoc us en podeu refiar massa. A més d´un grapat de coses que descobrireu just quan s´alci el teló!
Com cada any les entrades costaran 6 euros i es podran comprar al Teatre dels Seràfics el divendres 20 de maig de 18 a 20h, el dissabte 21 de maig d´11 a 13h, i una hora abans de les representacions.
Teatre escolar per a tothom i per a tots els gustos!

Lloc: Teatre dels Seràfics
Durada: També el 22 de maig a les 18h
Organitza: Homo Teatris, Mostra de Teatre Escolar JMPV i Ajuntament d'Arenys de Mar
Preu: 6 €
Tipus d'acte: Mostra, Infantils, Teatre
Informació relacionada
Dissabte, 28 de maig de 2016
Final de curs Taller 2015-2016
Divendres, 27 de maig de 2016
a càrrec de Grup Platea, taller de teatre curs 2015-2016
Diumenge, 8 de maig de 2016
Tots els clients de l'hostal voldrien casar-se amb Mirandolina, l'hostalera.
Dissabte, 7 de maig de 2016
Tots els clients de l'hostal voldrien casar-se amb Mirandolina, l'hostalera.
Diumenge, 17 d'abril de 2016
ACTIVITAT POSPOSADA AL 7 i 8 DE MAIG
Dissabte, 16 d'abril de 2016
ACTIVITAT POSPOSADA AL 7 i 8 DE MAIG
Dissabte, 30 de gener de 2016
a càrrec de Fènix Teatre, direcció Jordi Pons
Dissabte, 23 de gener de 2016
a càrrec de Fènix Teatre, direcció Jordi Pons
Diumenge, 10 de gener de 2016
Recordant Joan Pera