Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
L'Ajuntament prepara noves campanyes per continuar millorant els resultats de la recollida selectiva

Arenys Aporta!Totes les llars arenyenques rebran a partir d'avui una carta de l'Ajuntament d'Arenys de Mar en la quč s'informa dels resultats assolits en el primer any de desplegament del nou model de recollida selectiva, en el qual destaca l'ampliaciķ de sectors de la vila on es realitza el sistema de recollida de residus Porta a Porta. En aquest sentit, durant el 2015 s'ha assolit un 45,74% de recollida selectiva i en la carta s'explica que l'objectiu és aconseguir el 60% de recollida selectiva al 2020.

El consistori vol, així, felicitar i agrair la colˇlaboraciķ impresicindible de la ciutadania, alhora que fa una crida a no abaixar la guārdia i informa que durant el 2016 persistirem en la millora del model i dels resultats de la selecciķ i el reciclatge de les nostres deixalles. Així, el prōxim 14 de maig tindrā lloc una festa del reciclatge que donarā el tret de sortida al seguit d'accions previstes enguany.

Recordem, en aquest sentit, que la recollida selectiva representa una millora ambiental i social, perō també econōmica. De moment, fer-ho bé ja ha tingut un primer retorn amb la rebaixa del 5% en la taxa de residus que apliquem aquest 2016. L’equaciķ és senzilla: Si fem + recollida selectiva, reduīm les despeses per tractament de residus impropis i ús de l'incineradora, alhora que obtenim més ingressos per part de les tones aportades en concepte de fraccions reutilitzables com els envasos, el paper/cartrķ i el vidre. I tot plegat contribueix a poder rebaixar la taxa de residus a la ciutadania.

És evident, doncs, que amb la recollida selectiva tots hi sortim guanyant!

Informaciķ publicada el 7 de marį de 2016
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00