Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

fira dolçaLlaminers del món, pareu bé les orelles perquè això us interessa: Arenys de Mar celebra els dies 12 i 13 de març la quarta edició de la Fira Dolça amb la plaça de l'Església com a escenari.

Un espai ideal per descobrir i gaudir dels productes dolços més típics i que agraden a tots, ja siguem grans o petits. Així, no hi faltaran parades de caramels, llaminadures, cupcakes, cotó de sucre, pomes caramelitzades i piruletes, fruits secs garrapinyats, bunyoleria i  xurreria, dolços de fruita, dolços artesans àrabs i turcs i té dolç, pastissos artesans, postres làctics, mel, melmelades i gelees artesanes, pastisseria argentina, crispetes dolces i salades, polens, hidromel i melicao, pegadolça, fruita deshidratada i confitura, creps, brownies, pastissos de formatge, pa de pagès i coques artesanes, a més d'un foodtruck de café, llet, xocolata i reposteria. En resum, tanta varietat com gustos!

I tot plegat amenitzat amb tallers i contes per a la canalla, perquè gaudeixin d'aquesta fira en tots els sentits. Detallem a continuació les activitats previstes:

Taller amb llaminadures a càrrec de Kukutai
Dissabte 12 de març, d'11 a 14 h. Preu: 2 euros.
El Kukutai, espai d'oci oferirà un taller amb llaminadures per a nens i nenes a la placeta

Xocolatada i activitats organitzades a càrrec del CSFEM
Dissabte 12 de març, de 16 a 19 h. Preu: 1,30 euros
El Cau Sant Francesc d'Esplai i Muntanyisme faran una xocolatada i activitats diverses: pintacares, trenetes, etc. a fi de poder recollir diners per a l'entitat.

Narració de contes: "Les aventures del gat de la cuina del convent", a càrrec de l'Albert Estengre
Diumenge 13 de març, a les 12 h
Un dia de Sant Francesc al convent hi varen fer un molt bon pastís. Un gat que passava per a la vora en va sentir la bona olor i llavors... va decidir quedar-se a viure en aquella cuina.

Narració d'un conte en anglès: "Gina Ginger's Birthday", a càrrec de Kids&Us
Diumenge 13 de març, a les 17 h
La Gina vol celebrar una festa d´aniversari, però els seus amics li diuen que no hi poden assistir. La pobra Gina no sap que, en realitat, li estan preparant una festa sorpresa!

 

 

Publicat el 6 de març de 2016