Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Audiència pública del Pressupost municipal 2016

euros
euros
El govern municipal presentarà a la ciutadania el pròxim dimecres, 2 de desembre, l'avantprojecte del Pressupost municipal pel 2016. Serà una sessió que tindrà lloc a les 8 del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament i en la qual es donaran a conèixer les previsions d'ingressos i despeses per l'any pròxim, així com les inversions que es volen portar a terme.

Les xifres que es presentaran no seran, però, les definitives, ja que el govern i els grups de l'oposició estan treballant plegats encara en la confecció d'aquests. El que sí podran copsar els assistents, seran les línies generals -molt similars en quant a xifres amb les de l'exercici present- i les prioritats d'actuació de cara al 2016.

La sessió té, sobretot, com a finalitat, que la ciutadania, a banda d'estar informada sobre els criteris que s'estan seguint a l'hora de confeccionar els comptes públics de cara a l'any vinent i explicar quins recursos es destinaran a cada regidoria, pugui fer aportacions que contribueixin a millorar Arenys de Mar.

Publicat el 27 de novembre de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^