Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
"Desmaterialització": Arenys se suma a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

prevencio residusDel 21 al 29 de novembre se celebra la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que té per objectiu organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Arenys de Mar es torna a sumar a aquesta iniciativa i, amb motiu d'aquesta celebració, el dissabte 28 de novembre, de 10 a 14 h, es faran una sèrie d'activitats al pati del Calisay:

  • Exposició de les botigues de segona mà d'Arenys de Mar i d'altres de relacionades amb la prevenció de residus.
  • Mercat d'intercanvi, especialment dirigit a les escoles per a l'intercanvi de material escolar (motxilles, estoigs, etc.), joguines i roba (xandalls, jaquetes, etc.). Segur que moltes famílies tenen material d'aquest tipus que ja no utilitzaran però que no volen llençar perquè està en bon estat. Aquesta és la oportunitat per donar una nova vida a aquests objectes. Cal inscriure-s'hi enviant un mail a mediambient@arenysdemar.cat o trucant a l'Ajuntament si es vol disposar d'una taula. També es podrà venir al mercat sense inscripció però no es tindrà dret a taula.

Atenció: consulteu la normativa del Mercat d'Intercanvi.

  • Punt d'informació sobre la setmana de la prevenció amb una xerrada específica sobre “Desmaterialització”.

A més, durant aquella jornada tots els infants podran jugar amb jocs que es poden manipular, construïts amb materials reciclats per Guixot de 8, que hi haurà repartits per la Riera.

Publicat el 17 de novembre de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^