Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Espai Jove, a ple rendiment

espai joveAmb l'inici d'un nou curs escolar, l’Espai Jove posa en marxa tota la maquinària de propostes i serveis per satisfer la demanda dels joves de la vila.

És el cas del servei de suport educatiu Espai Ruta, que es posa en marxa el pròxim 5 d'octubre i que es farà els dilluns i els dijous, de 16.30 a 18.30 h, per als joves de 12 a 16 anys. Des de la Regidoria de Joventut es creu necessari aquest servei tant per donar resposta a necessitats dels centres de secundària o de Serveis Socials, com per a joves que de forma voluntària volen rebre aquest suport en l’organització i elaboració de les seves tasques acadèmiques. Es tracta d'un servei coordinat per l’Associació Roure i amb la presència d’educadores socials que els ensenyen a cercar l’autonomia i l’autogestió de les tasques.

Per garantir la qualitat del servei, el nombre de places està limitat a 20 joves. Si alguna persona vol sol·licitar el servei, s’ha de dirigir a l’Espai Jove els dijous de 19 a 20 h, o els divendres i dissabtes de 16 a 20 h.
Qualsevol dubte també es poden adreçar a espaijove@arenysdemar.cat o el 937957750.

D'altra banda, l'Espai Jove també acull algunes de la classes dels dos Plans de Transició al Treball que s'imparteixen a Arenys de Mar. No ens oblidem, tampoc, d'altres activitats formatives com són classes de l’Aula de Formació de Persones Adultes (els dimecres el matí) i altres cursos com el Casal Digital (els dimecres a la tarda), així com una formació de Serveis Socials de millora de les competències laborals (els dimarts i els dimecres).

Tot això sumat a la programació constant d'activitats que programa l'Espai Jove, a més de les activitats extraordinàries que algunes entitats sol·liciten fer en aquest espai, com poden ser per activitats dels caus, reunions de pares o activitats dels propis joves.

Totes les activitats tenen presència de joves i ofereixen oportunitats acadèmiques, laborals o lúdiques. Com es pot comprovar, l'Espai Jove està a ple rendiment!

Publicat el 29 de setembre de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^