Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
"Platges netes", la nova campanya de sensibilització ambiental

D’acord amb el que estableix el contracte del servei de prevenció, vigilància, salvament i socorrisme de les platges, l’empresa Proactiva ha programat la realització de tres activitats de sensibilització ambiental en relació a la neteja de les platges. La primera jornada tindrà lloc el pròxim dijous 30 de juliol a la platja de la Picòrdia i es repetirà els dies 18 d'agost a la platja de la Musclera i el 23 d'agost a la platja del Cavaió.

Aquestes activitats es fan en el marc de la campanya Platges netes, que Proactiva desenvolupa a totes les localitats litorals en les que presta aquest tipus de servei. La finalitat d’aquesta campanya és sensibilitzar a les persones usuàries de les platges sobre la conservació d’aquest entorn i sobre els efectes negatius que provoquen les petites deixalles que s’aboquen a les platges i al mar.

Per això, els banyistes que vagin a la platges indicades en les dates anteriors trobaran una sèrie de burilles, pipes, xiclets, bricks i taps d’ampolla al marge de les passeres d’accés a la platja amb el cartell informatiu de la campanya. Les tres activitats es faran a l’entorn dels llocs de socors de les tres platges, en horari de matí.

Publicat el 28 de juliol de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^