Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tornem a repartir cendrers entre els usuaris de les platges

cendrers platgesAquest estiu estem repartint novament els cendrers o mini-contenidors de petita brossa entre les persones usuàries de les platges. Des de l'Àrea de Medi Ambient s'han adquirit 7.000 noves unitats que es van repartint a través dels llocs de socors de les platges i també de diverses dependències municipals, com l'OAC i l'Oficina de Turisme. Com l'any passat, els cendrers són de color blau i el missatge de la campanya és No embrutis la platja. (Re)Utilitza´m!

Es tracta d'una acció mitjançant la qual es vol posar l'èmfasi en la importància de no embrutar les platges i en el paper que tots tenim per mantenir aquests espais en òptimes condicions, llençant la brossa que generem a les papereres i a les illes de selectiva que tenim a les platges, i mai directament a la sorra. Embrutar la sorra ens perjudica greument a tots, ja sigui per qüestions ambientals, de salubritat pública o de caire econòmic. 

Aquests cendrers es poden fer servir per acumular les burilles de cigarreta, però també per posar-hi petites brosses que generem quan estem a les platges, com ara petits papers o plàstics, taps d'ampolla, pinyols de fruita o altra brossa de mida similar.

Aquesta campanya forma part de les accions de conscienciació ambiental que des de Medi Ambient s'impulsen cada estiu en compliment del Sistema de Gestió Ambiental EMAS de les platges d'Arenys.

Publicat el 27 de juliol de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^