Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Torna el carrilet turístic a Arenys de Mar

carrilet 2015 2Un estiu més, a partir de l'1 de juliol per la tarda i fins al 14 de setembre, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ofereix el servei del carrilet turístic. Aquesta atracció, tan esperada per grans i petits, dóna el tret de sortida a l'estiu a la vila. L'objectiu és dinamitzar el nostre municipi econòmicament i comercialment, així com oferir alternatives d'oci.

Com cada any, el recorregut serà des del carrer Barcelona fins a l'inici de la tercera platja (Cavaió), tot baixant per la Riera i fent parades al Calisay, la plaça de l'Església, l'Ajuntament i el Portinyol. El trajecte és d'uns 40 minuts, aproximadament. El servei comença a les 10.30 h del matí fins a la 13.30 h de la tarda i continua de les 6 a les 9 del vespre. Cada parada del recorregut serà degudament senyalitzada amb la informació necessària. 

Els preus oscil·len entre els 2€ pels adults i 1'5€ pels infants de 3 a 12 anys, així com també per als clients de la tarja VIP d'Arenys de Mar. A més, el carrilet turístic d'aquest estiu incorpora una novetat important en estar adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

El conductor del carrilet, arenyenc, ha estat contractat a partir de la borsa de treball de l'Ajuntament.

Publicat el 29 de juny de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^