Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Reconeixements esportius 2015 - 2016

La Regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Arenys de Mar organitza el dijous 7 de juliol l’acte esportiu: Reconeixements Esportius 2015 – 2016.

 

Aquest acte tindrà lloc al Teatre Principal d’Arenys i l’horari de començament serà a les 19 hores.


L’acte consistirà en:

  • Reconeixement dels equips i esportistes arenyencs que han assolit algun èxit esportiu durant la temporada 2015 – 2016.

  • Menció especial Bernat Coll 2015 – 2016.


La Menció Bernat Coll és un guardó que va néixer com a homenatge a una persona, en Bernat Coll, que va fer tant de bé per l’esport arenyenc. És un guardó que premia l’esforç desinteressat i l’esperit de voluntat d’aquelles persones que dia a dia estant posant el seu gra de sorra pel bé de les entitats esportives i de les seves activitats. Aquest any serà la tretzena entrega d’aquest guardó.

 

 



Els diferents campions de les entitats arenyenques de la temporada 2015 – 2016, són:

Aquest any, a la menció especial Bernat Coll, hi ha tres finalistes, fruit de les propostes que han realitzat els propis clubs esportius d'Arenys de Mar; els finalistes, són:

Ja podeu escollir quina d'aquestes persones voleu que s'emporti la Menció especial Bernat Coll 2016. Per poder votar, cliqueu aquí.  Podeu participar fins al 4 de juliol, a les 14.00 h.

Publicat el 3 de juny de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^