Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys aconsegueix batre el rècord Guiness de ballarins de bachata

Record guiness bachataArenys de Mar ha entrat aquest diumenge en el llibre dels rècord Guiness després d'aconseguir reunir alhora més de 700 persones ballant bachata. En concret van ser 702 les persones que es van reunir a la Riera de la nostra vila per aconseguir, a les 13.30 hores, que el personal del llibre Guiness acredités que s'havia establert un nou rècord. Se superava, així, l'anterior rècord que ostentava la ciutat de Sevilla amb 658 ballarins de bachata.

A més, a banda de tractar-se d'un acte lúdic i festiu, va ser, sobretot, un esdeveniment solidari, ja que tots els beneficis es destinen a la unitat d'oncologia de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Tots els participants, convocats per Clave Escuela de Baile i Salseros.es, van acudir a la cita vestits de blanc, color acord amb la vestimenta indiana. I és que recordem que aquesta fita formava part dels actes del Mes dels Indians, que se celebren a Arenys de Mar durant tot el mes de maig. Si desitgeu veure un vídeo del moment en què es va aconseguir batre aquest rècord, podeu clicar la següent imatge.

Record guiness bachata

Les més de 700 persones arribades en la seva majoria de fora de la vila, van significar una bona oportunitat per promocionar la vila i els establiments de restauració, de manera que es consolida el Mes dels Indians, a través de les activitats programades, com a un excel·lent reclam per atraure nous visitants.

D'altra banda, des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar es vol demanar disculpes al veïnat per l'alt volum de la música, i les molèsties que aquest fet va provocar. En aquest sentit, es vol manifestar que des de l'Ajuntament s'aposta per la promoció de la vila, però volem que aquesta es faci des del respecte a la convivència dels veïns.

Publicat el 18 de maig de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^