Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tot a punt per a les inscripcions de l'Estiu Genial 2015!

Estiu Genial 2015Un any més, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ofereix una gran i variada oferta de casals d'estiu municipals agrupats sota el nom d'Un Estiu Genial! Aquest 2015 arriba amb algunes novetats, com el Casal Art, el Casal Do It Yourself, i el Casal Música i Dansa. També com a novetats hi ha la possibilitat del servei de menjador de càtering i el servei acollida al migdia i tarda.

Les inscripcions es faran del 18 al 22 de maig i, dins del mateix període, caldrà portar tota la documentació a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. En concret, cal portar:
- Inscripció impresa del web degudament omplerta i signada.
- Fotocòpia de la targeta sanitària nen/a
- Fotocòpia del DNI del pare, mare, o tutor/a
- Resguard de pagament
- Fotocòpia del document acreditatiu del descompte (família monoparental o família nombrosa)

Les places dels diferents casals són limitades i s'atendran segons ordre d'arribada a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

A més, el pròxim 11 de juny es farà una reunió informativa per als pares, a les 19.30h, al CC Calisay amb servei de ludoteca.

D'altra banda, el llibret d'Un Estiu Genial 2015! també inclou informació de la segona edició de les colònies municipals Activa't. Enguany es portaran a terme del 25 al 29 de juny i per explicar-ho als pares i mares s'ha programat una sessió informativa que tindrà lloc aquest divendres 15 de maig, a les 20.30 h, a l'Espai Jove del CC Calisay. Un cop acabi aquesta reunió, si es vol, es podrà fer la preinscripció amb una paga i senyal de 30€.
Les preinscripcions es faran al dia següent, el 16 de maig, a l'Espai Jove, d'11 a 13 h, també  deixant 30€ de paga i senyal.

A més, com la resta d'anys, el llibret d'activitats d'estiu també inclou l'oferta a Arenys de Mar de fins a 17 casals esportius i de temàtica diversa. Aquest llibret es repartirà a les escoles de la vila i també es podrà trobar als edificis municipals.

Estiu Genial 2015

Estiu Genial 2015

Fitxer: Estiu_genial_br.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 1.02 MB

Publicat l'11 de maig de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^