Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Una quinzena de persones participen al nou curs de coneixement de l'entorn

coneixement entornEl servei d'acollida itinerant ha portat a terme durant el mes de març un curs de coneixement de l'entorn per a persones immigrades i de les retornades a Catalunya en el qual hi han assistit una quinzena de persones de manera regular.

La durada del curs ha estat de 20 hores i s'han tractat temes com els trets fonamentals de Catalunya i d'Arenys de Mar,
el coneixement de la societat catalana, els serveis públics de què disposem, el marc jurídic d'Estrangeria i del món laboral i la convivència ciutadana i l'associacionisme.

Les persones que l'han realitzat han valorat molt positivament el curs, tant pels coneixements que han adquirit com per l'interès que en aquestes persones suscita poder conèixer millor la societat arenyenca i catalana.

Amb aquest tipus d'accions, l'Ajuntament d'Arenys de Mar vol afavorir la inclusió i de facilitar l'autonomia de les persones nouvingudes -tant autòctones com estrangeres-, garantint-ne l’accés en igualtat de condicions als recursos i serveis municipals.

A més, des del Servei d'acollida itinerant s'ofereix la possibilitat de realitzar una entrevista amb l'agent d'acollida per donar resposta a aquelles demandes concretes primerenques i per explicar el circuit d'acollida. Es preveu poder realitzar un altre curs d'aquestes característiques al setembre.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei d'acollida itinerant al telèfon 93 741 16 16 (ext. 413), amb el correu electrònic servei.acollida@ccmaresme.cat o a través de l'OAC de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Publicat el 16 d'abril de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^