Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Punt informatiu al carrer aquesta Setmana Santa per reforçar el desplegament del Porta a Porta

kit reciclatgeL'Ajuntament d'Arenys de Mar farà un reforç informatiu del nou servei de recollida selectiva durant els pròxims dies en aquells sectors on la majoria d'habitatges encara no han anat a recollir el seu kit de reciclatge, en molts casos perquè són habitatges de segona residència.

Aquest reforç es farà els dies festius de Setmana Santa i anirà acompanyat de visites porta a porta específicament a aquells habitatges que encara no tenen la informació, com són els sectors de Canalies, Musclera i Carolines. En aquest sentit, els habitatges d'aquests sectors rebran en els pròxims dies una carta nominal informant-los del nou sistema de recollida de la brossa i convidant-los a col·laborar per a un correcte reciclatge dels residus, com ja ho fan tants veïns i veïnes de la vila.

Pel que fa als punts informatius, hi haurà una carpa informativa a la plaça de l'Ajuntament del 3 al 6 d'abril, mentre que també se n'instal·larà una de puntual al Rial de les Canalies. Els horaris del punts informatius, així com de les visites que els educadors ambientals faran directament a domicilis, es detallen a continuació:

punt informatiu

Publicat el 30 de març de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^