Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El primer ministre eslovac, el ministre Soria i el conseller Mas-Colell inauguren les noves instal·lacions de la multinacional Transmesa a Arenys de Mar

Inauguració TransmesaUna representació política de primer nivell ha inaugurat aquest migdia les noves instal·lacions de la metal·lúrgica Transmesa, ubicada al polígon industrial Valldegata-Draper d'Arenys de Mar.

Es tracta d'una empresa catalana d'accionariat eslovac, fet que ha propiciat la presència del primer ministre de la República d'Eslovàquia, Robert Fico. La singularitat d'aquesta visita ha propiciat, alhora, que l'hagin acompanyat en la visita a les instal·lacions el ministre d'Industria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, i el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, juntament amb l'alcalde de la vila, Estanis Fors. Els han acompanyat, també, el secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana, i el secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, a més de diversos regidors i regidores de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Inauguració TransmesaA l'acte hi han assistit també clients de l'empresa, així com els treballadors i els seus familiars. En el torn d'intervencions, l'alcalde ha destacat el fet que una empresa d'abast internacional hagi escollit Arenys de Mar per instal·lar una gran planta productiva, i ha manifestat que és molt significatiu que aquest i altres casos d'inversió a Catalunya es produeixin en aquests moments d'alta reivindicació sobiranista, fet que demostra que això no foragita el capital estranger.

En la mateixa línia s'ha pronunciat el conseller Mas-Colell, que s'ha adreçat al ministre Soria per dir-li que totes les accions de la Generalitat van encaminades a millorar l'economia, l'ocupació i el benestar de la ciutadania.

El ministre Soria ha manifestat plena coincidència amb el conseller, destacant que es tracta de les mateixes premises que es marca el govern de l'Estat.

Pel que fa al primer ministre eslovac, Fico s'ha congralutat de la bona entesa entre Catalunya i Eslovàquia i ha desitjat que aquest sigui un dels molts projectes que es puguin portar a terme conjuntament, alhora que ha qualificat el grup inversor eslovac Železiarne Podbrezová a.s. -propietari de Transmesa- com a garantia d'èxit i creixement empresarial.

Acte seguit s'ha tallat la cinta inaugural i les autoritats han fet una visita per l'interior de les instal·lacions, que ocupen 9.000 m2 dedicats a la fabricació de tubs i perfils tubulars de precisió estirats en fred, en acer al carboni o de baix aliatge.

Inauguració Transmesa   Inauguració Transmesa

  


Publicat el 27 de març de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^