Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Obres de millora a la deixalleria mancomunada

Foto: Aj. Arenys de MuntA banda de la gran campanya informativa que ha acompanyat el desplegament de la nova recollida selectiva de residus a la vila, l'Ajuntament d'Arenys de Mar continua invertint en el medi ambient i la gestió dels residus.

És el cas de les obres de millora que aquests dies s'estan portant a terme a la deixalleria mancomunada dels dos Arenys i Sant Iscle de Vallalta, i que està ubicada al polígon industrial d'Arenys de Munt.

Les obres consisteixen en la construcció de la part del mur perimetral que mancava i es farà l'ampliació del cobert. Els treballs han obligat a desplaçar alguns contenidors, com ara els de vidre i envasos que es trobaven a l'interior de la instal·lació i que ara estan a l'exterior. També s'han hagut de desplaçar altres contenidors, per la qual cosa s'ha reduït lleugerament l'espai de circulació dels usuaris. Malgrat això, el personal de la deixalleria està treballant perquè el servei no es vegi afectat per les obres i que els usuaris no en pateixin cap conseqüència.

L'objectiu d'aquestes obres és evitar els robatoris que es produeixen a la instal·lació i millorar les condicions d'emmagatzematge de determinats residus.

Publicat el 3 de març de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^