Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament programarà noves accions de dinamització comercial en base a l'opinió de la ciutadania

Arrel dels diferents certàmens gastronòmics que es van celebrar durant el 2014 al Mercat Municipal -una de les principals novetats de dinamització que es van porta a terme l'any passat a Arenys de Mar-, l'Ajuntament ha realitzat durant els mesos de desembre i gener una enquesta a peu de carrer a 200 persones de la vila amb l'objectiu de reflectir gràficament les accions comercials realitzades al Mercat Municipal i al comerç local en els darrers 6 mesos i poder programar, a partir dels resultats obtinguts, una dinamització més adequada del comerç local.

L'estudi proposava valorar diferents aspectes com ara el gènere i la franja d'edat de les persones enquestades o la zona de la vila on resideixen. Les preguntes es van formular per tal d'avaluar l'índex de participació a les fires i la utilització de la Tarja_Vip en el comerç local.

La valoració general ha sigut favorable i ha servit per recollir una sèrie de dades que seran d'utilitat per millorar la implantació de noves accions de dinamització comercial a Arenys de Mar.

A continuació es mostren els resultats obtinguts a partir de les enquestes realitzades.

resultats enquestes

valoracio

Publicat el 27 de febrer de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^