Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
En marxa una nova edició del Voluntariat per la Llengua

VxLEl 24 de febrer a les 7 de la tarda, es va fer a la sala d'actes de la Biblioteca P. Fita la presentació de les parelles lingüístiques 2015, dintre el marc de l'11a campanya del Voluntariat per la Llengua.

Enguany, 18 aprenents procedents del Marroc, Xile, Colòmbia, Honduras, Mèxic, Polònia, Romania, Senegal, la Xina o el mateix Estat espanyol, quedaran amb 13 voluntaris d'Arenys de Mar per conversar durant una estona cada setmana.

Entre les activitats programades per a aquesta campanya hi ha una visita al Centre Espriu, el dissabte 21 de març  a les 10 del matí, en què els assistents que ho desitgin podran llegir petits fragments literaris d’aquest autor. També la ruta Arenys Indiana, el divendres 17 d’abril a les 6 de la tarda, un recorregut pels segles XVIII i XIX  tot destacant l’aportació econòmica i social dels indians que van tornar rics d’Amèrica. Aquests dues activitats, gratuïtes, estan obertes a tothom i, més enllà del seu interès cultural, ofereixen l’oportunitat de conèixer l’ambient del voluntariat lingüístic i oferir un altre tipus de suport a la campanya. Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al Servei Municipal de Català.

El Voluntariat per la Llengua és una acció organitzada pel Servei Municipal de Català,  l'Aula d’Adults de l'Ajuntament i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Publicat el 27 de febrer de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^